KALYPTA WERELDKEUKEN & TAPASBAR

KALYPTA WERELDKEUKEN & TAPASBAR Kalypta Wereldkeuken & Tapasbar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kalypta Wereldkeuken & Tapasbar. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 22:38 ik had gevraagd om niet aan te bellen maar dit werd dus wel gedaan . Maar het eten was lekker en ik vond ook vrij snel geleverd
6 aug 2022 om 23:35 Eten was koud. Alles lag door elkaar en proefde naar elkaar. Ik bestel hier nooit meer.
13 jul 2022 om 23:32 2u30 moeten wachten op de levering vandaag, waar er eerst 50 minuten doorgegeven waren. Ik moet er wel bij zeggen dat de levering vorige keer wel vlotjes ging.
13 jul 2022 om 21:27 Nooit meer, was ondermaats. Is zijn geld totaal niet waard.
10 jul 2022 om 21:14 Aanrader!
10 jul 2022 om 21:10 Ondanks dat de app zei dat het eten reeds bezorgd werd hebben we nog 45 min extra moeten wachten. We waren bezorgd en konden het restaurant niet bereiken. De fajita’s pollo waren goed, taco’s was zen zootje… btw kassaticket gevraagd en niet gekregen.
29 jun 2022 om 21:29 Veel geld voor wat het maar is
22 jun 2022 om 20:10 Lekker en verzorgd!
19 jun 2022 om 10:39 De Portugese cataplana besteld. SUPER lekker, echt een aanrader ! Grote portie en bij levering was het eten nog heet, perfect ! Wel meer dan 2 uur moeten wachten voor ons eten eindelijk gebracht werd. Gelukkig was het het wachten waard.
10 jun 2022 om 22:16 Het geld niet waard.